Man tager hva man haver

Denne gryta er bankers!  Enkel å lage, og smaker alltid godt.   Den kan bli litt forskjellig fra gang til gang, avhengig av hva jeg har i huset. 

(Har fjernet bildet, det var så elendig.  skal huske på å ta et nytt, neste gang jeg lager dette.)

Dagens gryte inneholder oksekjøtt, mye løk, hvitløk, gulrot, mye paprika, tomat, stengler fra brokkoli, vann, buljongterning, creme fraiche.  Malt paprika, salt og pepper.

Rensk og hakk grønnsakene.  Brun kjøtt og løk.  Kok ut pannen, ha over i kjele og spe med vann og buljongterning.  Koketida avhenger av hvor mørt kjøttet er.  I dag var det mørt biffkjøtt, så da gikk grønnsakene oppi med det samme, sammen med malt paprika…  Etter ca. 15. minutter var gryta ferdig, og kunne smakes til med salt og pepper.

Smaker godt med ris til.

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Mat. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Man tager hva man haver

  1. Evelyn Refsahl sier:

    Pinnsvinnålputa er laget av meg, men langtfra Lofoten, og det er nok en mannsalder siden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s