Makeover – inne og ute

Nå fornyer vi oss i borettslaget – både ute og inne

005007

 

Vi maler utvendig, bildet er tatt fra min svalgang.  Da mormonsen skulle på jobb i går, så måtte hun både åle seg under, og klatre over diverse hindringer i trappa!  Og vi lager ny vei.  Dette er fra «hovedadkomsten» fra bussholdeplass og mellom to av blokkene.  Mormonsen er i borettslagets tekniske komite, og derfor særdeles delaktig i det som foregår.  Hun går virkelig Narvestad en høy gang!

Også inne hos mormonsen skjer det gledelige ting:

002

Her var det tidligere bare et hull i kjøkkeninnredningen, som er fra 1991.  Etter å ha gått og trega siden jeg flytta inn for 6 år siden, tok jeg kontakt med kjøkkenleverandøren.  Og du mirakels!  De hadde faktisk liggende fronter, noen gjenlevende lagerhyllevarmere, som jeg vil tro de ble glade for å bli kvitt.  Og de kunne lage meg en komplett skuffeseksjon på 60 cm, dvs. litt smalere enn hullet.  De anbefalte å bare sette på en foring, men der så mormonsen muligheten til å få plassert både bakstefjøl og div. brett på høykant, så foring kom ikke på tale.

008003

 

Nå er manageren litt av en pellementmaker, så han laget dør av foringa.  Fikk den skråskjært, limte på kantlist, satte på hengsler og håndtak.  Så nå er også bakstefjøla skjult for allmenheten.  Ellers var det en stor lykke å få en egen skuffe til alle «rullene» – matpapir, stekepapir, aluminiumsfolie, plastposer osv.  De hadde tidligere delt skjebne hulter til bulter sammen med «diverse» i et av skapene.  For ikke å snakke om å få ta i bruk ei god og dyp kolonialskuffe!  O lykke!

004

Og ute står sitrontimianen og trives og gror.  I likhet med mormonsen nekter den å tro at det går mot høst.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

6 svar til Makeover – inne og ute

 1. Ruth sier:

  Den ble riktig flott. Skulle ønske jeg fant en sånn lur løsning på brett og spisebrikke og fjøl problemer. De står på høykant overalt her. Men alle rullene med ting bor i noe som er ment som vinstativ. En får være litt kreativ. 😉

  Håper du får en fin dag.

 2. besta sier:

  Så praktisk! Og når manageren kan kreere dør, så blir det jo berre lekkert. (kanskje du leier han ut til andre som trenger lure ting, he-he)

 3. viola sier:

  Det er flott med slike forandringer! Lykke til videre. Narvestad ja.. hehe.. han er ikke lett å tale imot?? (Spøker bare..) 🙂

 4. stubbetufsa sier:

  Så lurt! Du var heldig med den «døra»!
  Og så fin sitromtimian!

 5. Flott løysning på «problemet».
  Nydelig innredning du har!

 6. Litt om alt sier:

  Godt det er fler som nekter høsten å komme 🙂
  Ble kjempefint løst det der. Heldig som har en egen Petter Smart også.
  Lykke til med oppussingen
  Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s