Reisekjoler

537Nå har jeg hatt en liten syraptus, og produsert en liten sommerkjole til meg sjøl (til venstre) , og en til skrånaboen (til høyre).  Dersom noen ser at kjolen til venstre er kortere foran enn bak, så stemmer det.  Det skal den være, iflg. mønsteret.

536Denne gangen har jeg kantet med stoff i annen farge og mønster.  Kanten på den stripete er fra en reklametrøye fra et fiskebruk. Begge modellene egner seg godt med tanke på å kunne slippe ut magen 🙂  De er i deilig jersey, så de egner seg også godt å rulle sammen for å ta med i kofferten.  Så nå er det bare å håpe at de får bli med eierne på noen hyggelige turer hit og dit.

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Omsøm av klær. Bokmerk permalenken.

3 svar til Reisekjoler

 1. Du altså! Så fine kjoler 😀 Heldig er skrånaboen!

  Takk for hilsen på bloggen min. Tror nok det er enda billigere i Benidorm enn i Albir, men jeg var gledelig overrasket. I forhold til Soller var det jo MYE billigere. Hvordan det er på resten av Mallorca er jeg usikker på nå, men øya har rykte på seg for å være mye dyrere enn fastlandet og Kanariøyene. Jeg har kun vært rundt Soller og inn til Palma de siste årene.

  God tur og kos dere på tur! (Og god helg)

 2. viola sier:

  Du er jammen meg flink bak symaskina! eller heter det foran?? 😀 den kjolen til venstre likte jeg godt!

  du verden da, sååå mye snø dere har hatt (bildene under her)!! og det må jammen meg være en stor kontrast til sydligere breddegrader ja. godt å ha det å se på når snøskuffa går.. men nå da? nå har den kanskje tint bort en del..?
  her er det ihvertfall blitt vår, men fjorden var islagt sist jeg så den i slutten av mars. plutselig i april fikk vi full vår! :))

  det brødet lenger ned her tror jeg at jeg vil prøve.. lettvint når man slipper bake ut med hendene. og så sunt da!! =) jeg har selv et brød bakt helt uten mel, men med egg og frø. ja, et lavkarbobrød. men det er år og dag siden jeg sist bakte. faktisk fungerer magen fint med det!

  Vårklem fra meg! 🙂

 3. stubbetufsa sier:

  Du er god med maskinen, det kommer mye fint ut av den!
  Fine kjoler!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s