Siste uke i Ravda

Den andre uka i mai dro jeg ned til Ravda for å ordne med salget av leiligheten.  Salgsdatoen var satt til den 15. mai – trodde jeg.  Så jeg skulle kose meg i leiligheten den siste uka, pakke unna noen få, personlige ting, som jeg skulle ta med hjem.  Forøvrig skulle jeg bare feriere og ha late dager.

IMG_5740Stor var min forskrekkelse da jeg låste meg inn, og fant en leilighet som var fullstendig tømt, med unntak av møbler og hvitevarer.    Etter diverse telefoner ble det klart at det var megleren som hadde sørget for å tømme leiligheten, alle sakene sto trygt plassert i en tom leilighet i etasjen over.  Og rosinen i pølsa:  Leiligheten skulle overføres allerede dagen etter, den 8. mai.  Og der sto jeg, uten så mye som en tannbørste i veska!

IMG_5741Nå ordnet alt seg etter hvert.  Jeg fikk låne leilighetet i 1. etasje, og fikk god hjelp til å frakte alt ned fra 6. etasje.  Men fikk jo en sabla jobb med å sortere, og finne ute hva jeg skulle kaste, gi bort eller ta med meg hjem.

IMG_5730Så for å få ned pulsen igjen, så spanderte jeg på meg en halv dag i SPA-avdelingen på et meget bra hotell.  Der var jeg i bassenget, i hammamen og ble dampa og skrubba, og til slutt en halv times deilig  massasje.  Anbefales!

IMG_5761

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Feriehus. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s