Bagasjeplunder

Torsdag 19. juni dro jeg til Barcelona, for å tilbringe 3 dager i denne fabelaktige byen, før jeg gikk ombord i cruisebåten.  Og like avsressende og behagelig som båtturen ble, like stressende og svett ble flyreisene begge veier.

IMG_5903Flyet fra Tromsø til Oslo var forsinket, så jeg fikk akkurat slengt meg med flyet videre til Barcelona.  Men kofferten rakk selvfølgelig ikke å holde følge. Det var godt og varmt i Barcelona, og jeg sendte lengselsfulle tanker til mine sommerklær som lå i kofferten.  Jeg ventet til et stykke utpå neste dag, men da kofferten fortsatt ikke var dukket opp, måtte jeg ut på nødhandle

IMG_5915

Så her ble det hektiske butikkrunder, for i tillegg til det jeg trengte «der og da», så måtte jeg ha beredskap for at jeg også skulle klare meg til første havn med muligheter for å handle mer.  I tilfelle det verste skulle skje – at kofferten ikke rakk fram før jeg gikk ombord. Som dere kan se, så gikk det unna, når jeg først kom i gang.

IMG_5908Tid til en og annen kaffepause ble det likevel.  Og kofferten dukket opp i løpet av lørdagen, så da var jeg i overkant utrusta til ferien, men det var et luksusproblem i ordets rette betydning.

IMG_6021Hjemreisen skulle gå fra Venezia via København og Oslo til Tromsø.  Da jeg kom til København var flyet like godt kansellert, og jeg ble booket om til Stavanger – Oslo – Tromsø.  Da var så samtlige fly videre forsinket, så det ble ny løping mellom gatene, og der klarte selvfølgelig ikke kofferten min å holde følge.  Denne gangen heller!

IMG_5946Det jeg  syntes var mest ille dersom kofferten aldri skulle dukke opp, var om jeg skulle miste alle teppefirkantene jeg hadde heklet.  Det skulle liksom være min suvernir og minne fra rundreisen – «ei rute i hver havn».  Det ble jo litt flere, det var omtrent 40  sånne ruter i kofferten.  I tillegg forsvant et garnnøste, heklekrok og 4 – 5 ruter i en eller  annen sikkerhetskontroll. (:

IMG_6032 Men etter ett døgnr ble kofferten levert på døra til en lettet eier, så den fant da fram til slutt, denne gangen også.

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til Bagasjeplunder

  1. En forferdelig følelse når man ankommer reisemålet og koffert glimrer med sitt fravær! Barcelona er ikke den verste byen for shopping. Masse flotte butikker der. På min første reise til Gran Canaria fikk jeg kofferten først etter 5 dager. Reiseleder mente kofferten ville komme neste dag, neste dag og neste dag… Fortvilelsen var stor! Ikke ville jeg kjøpe så mye heller, i tilfelle den kom neste da… Etter den opplevelsen reiste jeg i flere år med et lite utvalg av klær i håndbagasjen.

    Godt at du fikk kofferten din før avreise med skipet. Luksusproblemet med ekstra bagasje taklet du nok godt 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s