Cruise

IMG_5916Bildet er fra herlige La Rambla, Barcelona.

Etter mange anbefalinger fra fornøyde cruisere, så fant jeg ut at den helt riktige måten å markere min 66-årsdag på, det var å reise på cruise.  Jeg mønstret på etter først å ha tilbragt 3 dager i Barcelona.

Cruise1Dette er reiseruta.  4 land, og 8 byer, og et par-tre dager i havet.  Og litt om «dresskoden»

.Cruise2Båten var flunkende ny, og diger.  Den tok 3800 passasjerer, og det jobbet omtrent 1600 –  1700 personer ombord.  Et helt lite samfunn i seg selv.  Jeg var litt overveldet over størrelsen og prakten, og brukte litt tid på å orientere meg.  Da hjalp det med de avisene vi fikk på døra her kveld.  Disse to sidene er fra den første avisen, og de gir kanskje et bilde både av den ruta vi reiste gjennom 13 dager, og de tilbudene som var ombord.  I de neste postene mine, skal jeg forsøke å oppsummere og evaluere, og poste noen av bildene som ble tatt underveis.

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til Cruise

 1. Ellen sier:

  Wow. Så spennende. Her skal følge med. Vi har snakket om å ta et lignende cruise så jeg gleder meg til å høre alt om hvordan du har hatt det!

 2. Sier det samme som Ellen over her; her skal det følges med! Du skriver ikke hvilken skip det er, men forstår at det er stort. Jeg har kun vært en kort reise med «Jewel of the Seas» (RCCL) og det skipet tok ca 2.500 passasjerer. Jeg likte godt seilingsruten. Det skal også bli spennende å høre om du synes det ble for lang tid ombord. Gleder meg til å lese!

  • mormonsen sier:

   Skipet heter Royal Princess, og rederiet heter Princess Cruises. Det er engelsk.

   • Jeg tenkte på Princess Cruises da jeg så Princess Casino på info over her. Jeg følger med disse cruiseskipene vet du, men mest de som går på Romsdalsfjorden. Ref. siste blogginnlegg og FB-album «Havnefogden rapporterer» 😉

    Ny innlegg skal jeg ta meg tid til å lese i morgen. Akkurat nå måtte jeg bare ta en liten pause i rydding av klær. Reiser på ferie fredag, så jeg må vel tenke på hva som skal puttes i kofferten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s